Кассандра та Ібрагім. Як львів’яни називали своїх дітей у 2021 році

14322 0
Більшість батьків віддавали перевагу традиційним іменам, хоча є й досить оригінальні.
Фото: pogliad.ua

Фото: pogliad.ua

Максим, Анастасія, а також Емілія та Ібрагім – так львів’яни називали своїх дітей у 2021 році. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила головна спеціалістка відділу Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові Оксана Вендиш.

Читайте також: Як-як тебе звуть? Історії львів'ян з незвичними іменами

Найпоширенішими іменами для хлопців були Максим, Матвій, Марко, Артем, Давид, Данило, Олександр, Владислав, Тимофій та Захар.

Що стосується жіночих імен, то вже кілька років поспіль лідирує Анастасія, Анна, Софія, Вікторія, Вероніка, Емілія, Яна, Марта, Мілана та Єва.

Проте, досить часто львів’яни давали дітям й менш вживані імена. Наприклад, хлопчиків називали Кипріян, Платон, Еней, Ібрагім, Полікарп, Всеволод, Тимур, Авенір, Мартин, Аарон.

А дівчаток – Теона, Матея, Кассандра, Марія-Маліка, Тіана, Рада, Мірра, Лукія, Іларія, Ума.

Читайте також: Не Чмир, а Львів. Які незвичні прізвища змінили львів'яни у 2020 році

Повний список та перелік найпопулярніших імен для хлопчиків та дівчаток Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Львові оприлюднить у 10-х числах наступного 2022 року.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv готувало матеріал про історії львів’ян із незвичними іменами.

 

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!