Міноборони закликало не інформувати про ситуацію на фронті до появи офіційної інформації

602 0
Це заважає роботі наших військових.
ФОТО УМОВНЕ

ФОТО УМОВНЕ

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр закликала не інформувати про оперативну ситуацію на фронті в онлайн режимі. Це заважає роботі наших військових. 

«Звертаюсь на прохання наших військових до всіх телеграм-каналів, які інформують про оперативну ситуацію на фронті. Не викладайте новини з фронту в онлайн режимі і день в день – наших накривають одразу після цього. Ну така специфіка нашого ворога», – заявила Ганна Маляр. 

Читайте також: Як львів’янам допомогти ЗСУ сьогодні. Волонтерські ініціативи

Вона зазначила, що публікувати інформацію можна тільки після оприлюднення її офіційними спікерами – Генштабу, ОСУВів, Міноборони. Інформацію про події на фронті завжди узгоджують з підрозділами безпеки операцій та безпосередньо з командуваннями на місцях.

Нагадаємо, що противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби відбулось 30 бойових зіткнень.За минулу добу, 6 липня, Сили оборони України знищили 510 загарбників, 20 артилерійських систем та 12 артилерійських броньованих машин. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!