Мандаринка, Налисник, Вінні та їхні друзі-песики шукають домівку

1459 0
В ЛКП «Лев» сподіваються, що Новий рік вони вже зустрічатимуть, сидячи біля господаря за святковим столом.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Шестеро песиків ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Про це повідомляють на сторінці підприємcтва у Фейсбуку. Тут сподіваються, що ця зима стане переломною в житті цих шести новеньких песиків і Новий рік вони вже зустрічатимуть, сидячи біля господаря за святковим столом.

Чотирилапих домашніх улюбленців можна забрати за адресою: вул. Промислова, 56. Телефон для контактів: 068 535 45 45.

Мандаринка, 1 рік. Місце відлову: вул. Промислова.

Мандаринка – зовсім маленька дамочка. Маленька дзига – всім цікавиться, до всіх хоче на руки, розглядає навкруги, де ж друзі, і біжить туди. Стане для когось цілодобовою потіхою.

Тесса, 11 місяців. Місце відлову: вул. Хоткевича.

Тесса – дуже потішна бородата дівчинка, з милими круглими оченятами. Грайлива, дружня, орієнтована на людину собачка. Має хороші охоронні здібності.

Бакі, 4 роки. Місце відлову: вул. Богданівська.

Бакі – великий, сумний, дуже спокійний сніговичок. Вихований і ручний. Цілком можливо, що мав господарів, але пішов гуляти і загубився.

Вінні, 3 роки. Місце відлову: вул. Луганська.

Вінні – веселий, хороший дружочок. Швидше за все, не розминувся на дорозі з машиною, але сильних травм не зазнав. Вдячний своїм рятівникам і облизує усім руки. Дуже хоче стати чиїмось другом.

Налисник, 9 років. Місце відлову: вул. Підголоско.

Налисник теж необережно перебігав дорогу, але живий і буде жити ще багато років. Добре було б, якби у нього була своя людина і водила його гуляти на повідку.

Вишня, 1 рік. Місце відлову: вул. Брюховицька.

Вишня – юна, тендітна, зворушлива дівчинка. Сестра Черешні. Вчиться довіряти людям і у неї виходить. Дуже невелика, тиха, квартирна собачка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!