«Мар'їнки вже немає», – Залужний про відхід ЗСУ з міста

755 0
Напередодні міністр оборони росії Сергій Шойгу доповів, що російська армія цілком окупувала місто.
Фото: Telegram Андрія Єрмака

Фото: Telegram Андрія Єрмака

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний прокоментував інформацію про нібито відхід української армії з Марїнки на Донеччині. Про це він сказав під час брифінгу у вівторок, 26 грудня.

«Це війна. І те, що ми зараз відійшли на околиці Мар'їнки, а в деяких місцях трохи далі, мені здається, що в цьому немає нічого такого, що могло б викликати суспільний резонанс. Марʼїнки вже немає», – сказав Залужний.

Читайте також: Зеленський провів Ставку. Говорили про виробництво озброєння

Додамо, напередодні, 25 грудня, міністр оборони Росії Сергій Шойгу доповів російському президенту путіну, що їхня армія  взяла Мар'їнку під свій контроль.

Нагадаємо, за минулу добу, 25 грудня, Сили оборони України знищили 1010 російських окупантів. Загальні втрати росії за час повномасштабного вторгнення вже склали близько 354 960 солдатів.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!