На правах реклами

Компанія Marshall випустила бездротові динаміки з новою технологією підключення звуку

1845 0
Динаміки пропонують підключення по Bluetooth 5.2, покращену звукову сцену та дизайн, що відповідає екологічним вимогам.

Компанія Marshall представила три потужні бездротові динаміки Homeline з новою технологією підключення звуку. Бездротові колонки Marshall Acton III, Stanmore III та Woburn III пропонують значні покращення порівняно зі своїми попередниками. Три нові бездротові динаміки Marshall надійдуть у продаж 23 червня.

Динаміки пропонують підключення по Bluetooth 5.2, покращену звукову сцену та дизайн, що повністю відповідає екологічним вимогам. Хоча Acton III, Stanmore III та Woburn III зовні схожі на своїх попередників, вони мають суттєві оновлення. Зокрема, пристрої оснащені твітерами та хвилеводами, які забезпечують ширший діапазон звучання. Мають одну з найкращих технологій, які можуть скласти конкуренцію найкращим динаміком Bluetooth на ринку.

Інноваційна технологія компенсації розміщення виділяє нові динаміки. За допомогою цієї технології динаміки оптимізують профіль еквалайзера, вимірюючи прилеглі відбиваючі поверхні, які можуть вплинути на звук. Потім він автоматично регулює вирівнювання за необхідності.

Крім можливості підключення через Bluetooth 5.2, нові динаміки Marshall можна підключити через аудіороз'єм 3,5 мм. Вони мають вбудовану функцію динамічної гучності, яка забезпечує більш збалансований вихідний сигнал.

Лінійка Bluetooth-динаміків Marshall приблизно на 70% складається з переробленого пластику та повністю веганського матеріалу. Це великий відхід від масової залежності від ПВХ-матеріалів у старих моделях. Acton II поставляється з підсилювачем потужністю 30 Вт для низькочастотного динаміка та двома підсилювачами по 15 Вт для твітера. Stanmore III трохи більше, ніж Anton III, та оснащений підсилювачем потужністю 50 Вт для низькочастотного динаміка. Marshall Woburn III – найкращий вибір. Woburn III можна купити за 579 доларів. Acton III коштує 279 доларів, а Stanmore III – 379 доларів.

Всі моделі будуть представлені у трьох колірних варіантах – коричневому, чорному та білому – і будуть доступні з 23 червня. 

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!