Масштабна повітряна тривога по Україні. Куди летіли ракети

5757 0
Протягом тривоги повідомляли про вибухи в Одесі, Харкові, Херсоні, Миколаєві.
Умовне фото

Умовне фото

Уночі з 8 на 9 березня по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Сигнал небезпеки на Львівщині пролунав о 02:40, відбій – о 06:46. Мешканці писали про те, що чують вибухи. За словами очільника Львівщини Максима Козицького, ракета впала у житловій зоні, унаслідок атаки загинуло 5 людей.

Окрім цього, повідомляли про вибухи в Херсоні, Миколаєві, Одесі. Зокрема, в Одеській області під час обстрілу є влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури, також деякі ракети збили. Постраждалих внаслідок атаки нема, однак довелося застосувати обмеження на електропостачання.

Читайте також: Через ракетну атаку росіян пошкоджено чотири теплоелектростанції ДТЕК

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, по Харкову та області завдали 15 ударів. Після цього частина міста знеструмлена.

За даними Київської ОВА, в області працювала ППО. Деталей не надали. Мер Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи у Голосіївсьому та Святошинському районах столиці.

У соцмережах повідомляли про можливий масований ракетний удар по всій країні, зокрема застосування Shahed-136.

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!