Масштабна повітряна тривога в Україні. Куди летять ракети

3478 0
Тривога у Львівській області розпочалась ще о 06:20.
Фото:sprotyv.infо

Фото:sprotyv.infо

На Львівщині, як і у всій Україні, триває повітряна тривога. Наразі ракети прямують в напрямку трьох областей. Про це повідомили Повітряні Сили ЗСУ.

«Загроза пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС. Всього у повітрі знаходиться 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Також зафіксовано зліт МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області», – йдеться у повідомленні оборонного відомства.

Ракети летять в напрямку:

  • Кропивницького

  • Львівщини

  • Дніпра

  • Кривого Рогу

Станом на 07:09 ракети зафіксували на Львівщині.

«Ракети вже на Львівщині. Небезпека дуже висока. Перебувайте в укритті або за правилом «двох стін», – зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, що у Львівській області є кілька видів укриттів, зокрема сховища, радіаційні укриття і найпростіші (підвальні приміщення, паркінги тощо). Зазначимо, що у Львові створили оновлену інтерактивну карту із укриттями для мешканців міської територіальної громади. Наразі таких укриттів нараховують близько 6 тисяч. Вони розташовані у підземних приміщеннях житлових будинків та торгових центрів. Переглянути карту можна на сайті міської ради або за посиланням.

Наталія Вареник

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!