Масштабна повітряна тривога. Куди летіли ракети

3582 0
У низці областей було чути вибухи.
Умовне фото

Умовне фото

Станом на 13:23 19 жовтня в усіх регіонах України оголошено повітряну тривогу. Так, у Києві пролунала низка вибухів. Звуки вибухів чути і в центрі, і на лівому березі столиці. Інформація уточнюється.

У Київській області зафіксували вибухи. Як повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, працює протиповітряна оборона.

«Мешканці Київщини! Триває повітряна тривога! Не ігноруйте її та перебувайте в укритті! В області працює ППО. Бережіть себе та будьте відповідальними», – йдеться в повідомленні. 

В Івано-Франківську та області також повідомляють про звуки вибухів. Приліт ракет зафіксували біля Бурштинської ТЕС. 

На Вінниччині також було чутно звуки вибухів. Очільник ОВА Сергій Борзов повідомив, що область під ракетним обстрілом.

На Чернігівщині протиповітряна оборона збила дві ворожі ракети, – ОК «Північ». Крім того, у Чернігові дрон-камікадзе «Shahed-136» спричинив вибух, повідомив голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус

На Дніпропетровщині мешканці повідомляють звуки вибухи. Інформація уточнюється.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!