Медики розповіли деталі про сімох хворих на коронавірус на Львівщині

7315 0
Останні два випадки зафіксували у Львові та в Раві-Руській.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

На Львівщині виявили ще двох хворих на Covid-19, тож загалом кількість випадків коронавірусу зросла до семи. Як повідомили у Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ, від початку року з симптомами захворювання, подібного на Covid-19, на Львівщині звернулись 250 людей. 

Читайте також: У львівської водійки трамвая коронавірусу не підтвердили

Із лабораторно підтверджених випадків п’ятеро пацієнтів зі Львова, один із Пустомит і один із Жовківського району, зокрема:

  • 58-річний чоловік який повернувся з Німеччини, ознак захворювання у нього не було, при обстеженні у приватній лабораторії виявили коронавірус;
  • 50-річна жінка зі Львова, яка повернулась з Австрії, при обстеженні в лабораторії в неї виявили коронавірус. При повторному дослідженні матеріалу від хворої 26 і 30 березня отримали негативні результати, пацієнтка видужала.
  • 57-річний чоловік із Пустомит, 13 березня повернувся з Італії, госпіталізований з ознаками ГРЗ, 26 березня у нього виявили коронавірус, лікується у стаціонарі.
  • 55-річний чоловік зі Львова, контактував із лабораторно підтвердженим випадком захворювання Covid-19. 
  • 16-річний хлопець зі Львова, мав контакт із лабораторно підтвердженим випадком захворювання Covid-19. 
  • 31-річний мешканець Рава-Руської, який повернувся з Німеччини 24 березня. Його госпіталізували в 29 березня в інфекційну лікарню з ознаками респіраторного захворювання, а 31 березня підтвердили коронавірус, він продовжує стаціонарне лікування.
  • 55-річна львів’янка, яку госпіталізували 25 березня із запаленням легень у пульмонологічне відділення 5-ї міської клінічної лікарні, а вчора, 31 березня, виявили коронавірус. Продовжує стаціонарне лікування у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні.

Читайте також: Як у Львові тестують на коронавірус водіїв громадського транспорту. Відео

Нагадаємо, в Україні зафіксували 669 випадків зараження коронавірусом, 13 із яких померли, а 10 одужали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!