Меморандум щодо боргів ЛМР за ЛАЗи завтра скасують

2191 0
У міській раді створено комісію, яка знову вивчить ситуацію довкола закупівлі автобусів напередодні Євро-2012 та звернеться до силовиків щодо неправомірної приватизації ЛАЗу.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

Завтра на сесії Львівської міської ради депутати розглянуть питання про втрату чинності меморандуму між ТзОВ «Оптимум Фактор», АТП №1, ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛМКП «Львівводоканал».

Як інформує прес-служба Львівської іської ради, таке рішення сьогодні прийняла комісія, створена розпорядженням міського голови Львова з огляду на інформацію, що надійшла у Львівську міську раду від колишніх працівників ЛАЗу про заборгованість щодо виплати заробітної плати. Як зазначають в міській раді, управління юстиції не надало ЛМР цю інформацію.

Читайте також: Транспортні абсурди: 20 мільйонів за аферу та непотрібні «гармошки»

Завдання цієї комісії полягає в тому, щоби повторно скерувати у правоохоронні органи звернення щодо неправомірної приватизації ЛАЗу. Наступне засідання комісії має відбутись наступного тижня.

Нагадаємо, сьогодні низка політичних та громадських організацій анонсували пікет завтрашньої сесії Львівської міської ради з вимогою скасувати згаданий меморандум, схвалений ЛМР на минулому сесійному засіданні, однак до цього часу так і не підписаний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!