Менше половини споживачів у Києві – зі світлом

671 0
Очікується, що сьогодні вдасться включити обладнання, яке дозволить заживити більше споживачів.
Відсутність світла. Фото: з відкритих джерел

Відсутність світла. Фото: з відкритих джерел

Менше половини споживачів у Києві – зі світлом. Про це повідомили в «Укренерго». 

«Обстріли БПЛА об’єктів магістральних мереж у центральному регіоні, які відбулися вночі 19 грудня, а також артобстріли на сході України призвели до чергових пошкоджень енергетичної інфраструктури та погіршення ситуації з енергопостачанням, зокрема у центральному регіоні та м. Києві. У столиці забезпечується менше половини потреби споживання, у пріоритеті – живлення критичної інфраструктури», – пояснили там. 

Читайте також: Світло на Київщині почнуть давати уже сьогодні, – голова ОВА

Очікується, що сьогодні вдасться включити певне обладнання, яке дозволить підвищити рівень надійності живлення, зменшити дефіцит потужності у столичному енерговузлі та заживити більше споживачів.

Нагадаємо, у понеділок, 19 грудня, ворог атакував столицю дронами-камікадзе. Кілька вибухів пролунали у Солом’янському та Шевченківському районах столиці. Попередньо без постраждалих. Водночас є пошкодження об‘єктів критичної інфраструктури. Піся цього в місті ввели екстрені відключення світла, під час яких графіки стабілізаційних відключень не діють. 

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!