Київ

Мер Брюсселя прибув до Києва і подарував місту карети швидкої допомоги

775 0
Мер Брюсселя відвідує Київ вдруге
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Мер Брюсселя Філіп Клоз та делегація бельгійської столиці прибула  до Києва. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Філіп Клоз передав від столиці Бельгії 2 сучасних карети швидкої допомоги. Вони рятуватимуть здоров’я та життя мирних мешканців Києва, які страждають від постійних масованих атак з боку російських варварів», - зазначив мер.

Кличко нагадав, що рік тому Філіп Клоз відвідував Київ, щоб підтримати його жителів. І тоді він теж передав українській столиці 2 машини швидкої допомоги, медикаменти та обладнання.

Також мер Києва додав, що у листопаді минулого року у Брюсселі відбувся Інвестиційний форум Києва. За підсумками форуму низка європейських міст підписали спільну "Декларацію про взаєморозуміння в підтримці реконструкції та сталого розвитку Києва".

«Сьогодні відбудеться наша онлайн-зустріч з підписантами цього документу та презентація проєктів, в реалізації яких Київ потребує допомоги партнерів», - повідомив Кличко.

Нагадаємо, в грудні в рамках рамках продовження перемовин, що відбулись на Інвестиційному форумі міста Києва – 2022:«Стійкість. Інновація. Сталий розвиток» у Брюсселі було досягнуто домовленостей про надання 100 мільйонів євро від ЄБРР, які спрямують на проєкти розвитку у галузі транспорту та житлово-комунального господарства столиці. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!