Мер Бучі показав, як відновлюють понівечену боями вулицю Вокзальну

2443 0
Над відновленням легендарної вулиці щоденно працює майже 200 осіб
Фото: Дмитро Ларін

Фото: Дмитро Ларін

Бучанська міська рада разом з Київською обласною військовою адміністрацією та спільно з партнерами реалізує проєкт комплексного відновлення вулиці Вокзальної.  Про це повідомив мер міста Анатолій Федорук.
 
«Вулиця Вокзальна в Бучі – символ нашої стійкості й незламності. Тому маємо сильне бажання відбудувати тут кожен пошкоджений і знищений дім», - зазначив він.
 
За словами мера, зараз на вулиці Вокзальній одночасно відновлюють понад вісім десятків будинків.
 
 
Над відновленням легендарної вулиці щоденно працює майже 200 осіб.
 
Нагадаємо, запеклі бої точилися тут на четверту добу війни, 27 лютого. Рано-вранці ворожа техніка опинилася на вузькій вулиці і стала ціллю для байрактарів. Ударом турецьких безпілотників вдалося вивести зі строю головну та останню машини з колони. Відтак, основна частина колони виявилися затиснена з обох сторін. Почався запеклий бій, який тривав близько години, в результаті колону окупантів було розбито. В ході боїв були зруйновані прилеглі будинки.
 
Місто Буча внаслідок дій російських окупантів зазнало інфраструктурних збитків на суму 5,1 млрд гривень, найбільше постраждав житловий фонд.
 
Станіслав Нестеренко
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!