Мешканців Львівщини закликають ділитися матеріалами про війну

843 0
Документування воєнних подій є важливим процесом, який допомагає зберегти історію.
Фото умовне

Фото умовне

Державний архів Львівської області закликає мешканців ділитися матеріалами про російсько-українську війну.  Це є важливим процесом, який допомагає зберегти історію.

Джерело: пресслужба ЛОВА

«Спогади, фото, відео газети та інші документи є важливим джерелом інформації для майбутніх поколінь. Просимо усіх небайдужих громадян надсилати спогади та матеріали на адресу: вул. Підвальна, 13, м. Львів, 79008 та електронну пошту Державного архіву Львівської області: [email protected]», – зазначили в архіві.

Читайте також: Байден в Києві анонсував новий пакет військової допомоги

Нагадаємо, що в березні 2023 року у Львові відбудеться саміт United for justice. Це конференція, на яку запросять прокурора Міжнародного кримінального суду Каріма Хана, багатьох лідерів різних інституцій, міжнародних організацій.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!