Київ

Метро, вулиці мегаполіса, звуки сирен та музика без інструментів. Як звучить Київ

1015 0
Музикант і композитор Євген Філатов (The Maneken, Onuka) збирає звуки українських міст і створює з них мелодію. Цього разу – про Київ.
Майдан Незалежності

Майдан Незалежності

У новому випуску музичного тревел-шоу «Як звучить світ… Україна», ведучий та композитор Євген Філатов дослідив унікальні звуки столиці. Як звучить Київ насправді?

Київ – серце нашої країни, в якому цілодобово вирує життя навіть в умовах війни. Та чи знали ви, що можна почути його серцебиття, просто притиснувши руку, і відчути біт? У випуску я розкрию де, це можна зробити. А також буде багато інших цікавих місць та звуків, які для когось стануть нагадуванням приємних моментів з життя або мотивацією відвідати столицю, – поділився Євген Філатов.

Для створення композиції Євген Філатов поєднав, на перший погляд, несумісні звуки міста: етнічні мотиви вуличних музикантів, й електронна музика київських діджеїв, звуки пам’яток міста та звуки сирен. У результаті тандему вийшов ритмічний трек, слухаючи який виникає асоціативний ряд, пов’язаний зі знайомими місцями міста.

 

ТЕГИ: музика, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!