Президентка Європарламенту у Львові закликала посилити санкції проти росії і дати Україні винищувачі

947 0
Роберта Метсола згадала російську алмазну промисловість.
Фото: Руслан Стефанчук, Твіттер

Фото: Руслан Стефанчук, Твіттер

Президентка Європейського парламенту Роберта Метсола під час відвідин Львова закликала країни-члени ЄС «серйозно розглянути» відправку винищувачів в Україну та посилити санкції проти росії, повідомляє Bloomberg.

Зокрема, Метсола закликала посилити програму санкцій ЄС проти москви, заявивши, що «все ще є прогалини, і є країни, які зловживають ними».

Президентка Європарламенту згадала російську алмазну промисловість і додала, що деякі члени російської думи, наближені до кремля, ще не потрапили під санкції.

Нагадаємо, сьогодні у Львові із робочим візитом перебуває президентка Європарламенту Роберта Метсола. Вона разом із головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком вшанували пам'ять полеглих захисників на Личаківському кладовищі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!