Мільярдер Річард Бренсон відвідав Гостомель

799 0
Він цікавився аеродромом ДП «Антонов».
Фото: Тарас Думенко

Фото: Тарас Думенко

Засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон побував у Гостомелі. Про це повідомляє голова селищної військової адміністрації Гостомелю Тарас Думенко.

«Річард Бренсон постійно виступає на підтримку України, її суверенітету, територіальної цілісності, а також за найжорсткіші санкції проти рф, її лідерів та економіки», – пояснює він. 

Читайте також: Після ракетного удару в Кременчуці столичні ТРЦ змінили правила роботи

За словами Думенка, у Гостомелі він цікавився аеродромом ДП «Антонов», можливостями його відновлення. Разом з представниками «Укроборонпром» та ДП «Антонов» розповіли гостю про такі перспективи та наявні проєкти реконструкції летовища.

Нагадаємо, сьогодні до Києва прибув з миротворчими намірами президент Індонезії Джоко Відодо. Потім він вирушить до москви.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!