Міська ДАБК призупинила незаконне будівництво на вулиці Залізничній у Львові

1408 0
Забудовник розпочав реконструкцію приміщень без дозвільних документів.
фото: львів.містобудування

фото: львів.містобудування

На вул. Залізничній, 7, де напередодні виявили самочинне будівництво, відбулася перевірка міської інспекції державного архітектурно-будівельного контролю. У результаті забудовнику видали два приписи та склали акт про притягнення до адміністративної відповідальності. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник інспекції у Львові Тарас Павлишин.

«Забудовник розпочав реконструкцію приміщень без дозвільних документів. Приміщення перебувало в аварійному стані і його частково демонтували. Ми склали акт про притягнення до адміністративної відповідальності і два приписи – про зупинення будівельних робіт та усунення порушень», – каже він.

Читайте також: У Львові демонтовують віллу на вулиці Коновальця, за яку боролися пам’яткоохоронці

Так, протягом двох місяців порушення мають усунути шляхом повернення будівлі до попереднього стану або ж через отримання дозвільних документів.

Додамо, що за адресою – вул. Залізнична, 7 – зареєстровано ТзОВ «Платформа Сім. Три», що займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Серед керівників вказалін Юлія Бур та Уляна Рубінська.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!