Київ

У Броварах знесуть дерева, аби звести McDonald's. У компанії спростовують

742 0
У McDonald's не підтвердили наявність договорів про будівництво ресторану у Броварах.
Фото: портал міста Бровари

Фото: портал міста Бровари

Міська рада Броварів погодила будівництво ще одного ресторану McDonald's. Про це повідомляє місцеве видання Трибуна та публікує відео за участі мера Ігоря Сапожка.
 
Як зазначається, для цього зріжуть 13 каштанів у районі будинку на вул. Київська, 162. Зокрема, для будівництва під’їзних шляхів до закладу ресторанного господарства.
 
Виконком надав дозвіл ТзОВ «Смайл Контракшн» на видалення дерев. Як зазначено в акті обстеження зелених насаджень, що підпадають під видалення, вік каштанів – 40 – 60 років. Фактично всі дерева мають «задовільний» і «добрий» стан.
 
Разом із 13-ма каштанами також зріжуть і 0,036 га зелених газонів, які наразі мають «добрий» стан. 
 
За видалені зелені насадження «Смайл Контракшн» заплатить місту відновну вартість у сумі 455 тис. 836 грн. Зокрема за дерева – 290 тис.718, 40 грн.
 
За словами мера Броварів, окрім відновної вартості, компанія вже закупила місту 40 дерев, серед яких 20 сакур.
 
Водночас, як повідомили редакції «Твого міста» у пресслужбі McDonald's, наразі у компанії немає підписаних договорів про відкриття ресторану у Броварах.
 
«Компанія McDonald’s в Україні розглядає різні міста для відкриття закладів, у тому числі Бровари. Наразі офіційно підписаних документів щодо відкриття в Броварах немає», - йдеться у відповіді пресслужби мережі.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!