Виконком ЛМР скасував містобудівні умови на забудову скандальної ділянки на Зеленій

5839 0
Забудовник мав віддати 200 кв. м першого поверху під громадські приміщення.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

Виконком Львівської міської ради скасував містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного будинку з паркінгом та громадськими приміщеннями на Зеленій, 115в. РІшення ухвалили сьогодні, 5 липня.

Читайте також: Міськрада Львова скасувала документи на будівництво 5-поверхівки на Горбачевського

Як пояснила під час засідання виконкому директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич, на приміщення накладений арешт у межах кримінального провадження, том місто має скасувати містобудівні умови та обмеження.

У 2015 році на місці наявного тоді пункту прийому склотари забудовник запропонував звести багатоповерхівку, проти чого виступили мешканці прилеглих будинків. На їхню думку, номера 115в – не існує, також не відомо, яким чином ділянка перейшла від територіальної громади у власність забудовника.

Торік 7 грудня, коли видали містобудівні умови, за словами Гелени Пайонкевич, земельні питання вирішили, а забудовник ТзОВ «Будівельно-інвестиційна група "Прайм"» мав віддати 200 кв. м першого поверху під громадські приміщення. 

Читайте також: ДАБІ скасувала дію містобудівних умов на двох ділянках у Львові

Компанія належить Василю Жуковському. Він також володіє ще декількома будівельними компаніями та ГО «Львівський обласний центр розвитку місцевого самоврядування».

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!