Бучу на Київщині звільнили від російських загарбників

1885 0
Стратегічна перемога захисників України під столицею.
Місто Буча

Місто Буча

Місто Бучу в Київській області повністю звільнили від російських загарбників. Про це повідомляє міський голова Анатолій Федорук. 

«31 березня увійде в історію нашого населеного пункту як день звільнення від російських орків, російських окупантів нашими Збройними Силами України», – каже він. 

Читайте також: У Києві за диверсії затримали понад 200 осіб

Водночас за словами секретаря міськради Бучі Тараса Шаправського, небезпечно повертатись до міста буде ще приблизно місяць. Це пов’язано з необхідністю розмінування, адже замінованими є великі території, житлові будинки, адміністративні будівлі, покинута військова техніка, навіть тіла загиблих. 

Нагадаємо, напередодні від російських військових звільнили місто Ірпінь на Київщині. Це місто разом із Ворзелем, Бучею, Гостомелем з початком повномасштабного вторгнення Росії до України стали одними з ключових епіцентів протистояння українських захисників з російському ворогу. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!