На правах реклами

Місце сенсу, цінностей та нових ідей. Один день із життя Sense Hub Lviv

1422 0
Для початку тут можна обмінятися новинами і позитивним вайбом із адміністратором, далі треба встигнути зайняти найзручніше місце у коворкінгу й зануритися в робочу атмосферу під продуктивний плейліст. Після перерви на чай, гри в шахи або читання книжки провести зустріч у переговорній кімнаті, завітати в stress room, яка додасть сил повернутися до роботи, та закінчити день медитацією в relax room, щоб налаштуватися на приємний вечір. Саме так виглядає один продуктивний день гостя в Sense Hub Lviv, який розташований на площі Ринок. Розповідаємо, чому, прийшовши сюди хоч раз, вам точно захочеться повернутися.

У самому центрі Львова, на площі Ринок, 26, у будівлі відділення Sense Bank ось уже три роки успішно функціонує унікальний сучасний простір для роботи і зустрічей Sense Hub Lviv. Працює він безплатно, єдина умова – бути клієнтом банку. У трьох залах усього четвертого поверху можна попрацювати, забувши про організаційні потреби, розвинути свій потенціал і надихнутися на нові проєкти. Варто наголосити, що послуги Sense Hub є безкоштовними.

Креативний простір із сенсом

Постійною гостею локації ось уже два роки є Христина. Вона рекрутерка, займається набором персоналу. Проте, навіть маючи можливість відвідувати офіс, все ж таки віддає перевагу хабу. Каже, тут неймовірно дружня атмосфера, креативний простір, де краще думається і твориться.

«Я давно є клієнткою банку і хабу. Тут дуже зручні переговорні кімнати. Особливо це відчувається, коли доводиться бесідувати по телефону чи виходити на онлайн-зв’язок. Простір коворкінгу дозволяє зручно розташуватися й налаштуватися на робочий лад. А оскільки через постійну зайнятість я переважно сиджу, унікальним робочим простором з-поміж інших для мене є стрес-кімната. Тут, не відриваючись від ноутбука, можна стати на бігову доріжку», – розповідає Христина.

Приблизно десять разів на місяць в «місце для втілення ідей» приходить Олег. Робочий графік маркетолога в ІТ-компанії гнучкий, тому він легко може працювати як із дому, так із офісу чи коворкінгу. Віддає перевагу другому варіанту.

Чоловік розповідає, що клієнтом Sense Bank є давно, а ось Sense Hub відвідує не більш ніж пів року. У день нашої зустрічі Олег уже встиг попрацювати з клієнтами, прочитати декілька сторінок книжки, побути в кімнаті для медитації.

«Те, що я клієнт банку, не є визначальним чинником, чому приходжу саме сюди. Для мене важлива зручна локація Sense Hub і сам сенс цього місця. Це, мабуть, уже п’ятий коворкінг у Львові, де я побував за останній рік, та лише тут зауважив уміння будувати спільноту, що, безперечно, є цінністю», – каже Олег.

Із його слів, працювати в хабі не лише зручно та цікаво, набагато важливішою є легкість налагодження нових контактів із людьми абсолютно різних професій.

«Це зручний офіс із динамічним середовищем і гнучким підходом до відвідувачів. Тут ти сам можеш поділитися своєю експертною думкою, досвідом і, навпаки, отримати кваліфіковану пораду, допомогу від інших у визначенні нових цілей, побудові проєктів, пошуку сенсів», – вважає співрозмовник.

Окрема зона комфорту для кожного

До Sense Hub Lviv – локації унікального сучасного простору для роботи та зустрічей у середмісті входить коворкінг, конференц-зал, сім переговорних кімнат і креативні зони відпочинку – relax room, stress room, media room, bar.

Із початку цього року відвідувачами хабу стали більш ніж дві тисячі клієнтів різного віку, зайнятості та фаху. Вони не лише орендували робоче місце у коворкінг-зоні чи кімнаті для переговорів, але й взяли участь у різних спецпроєктах, заходах, виступах, майстерках. Притім тут пильнують, щоб у кожного була своя зона комфорту.

Як каже керівниця локації Sense Hub Lviv Ліза Попович, це місце справді унікальне, адже тут створюють активності, організовують події, які популяризують бренд Sense Bank, а також надають додаткові нестандартні послуги, чим решта банків похвалитися не можуть: розширюють свої можливості, вибудовують сприйняття банківської сфери як не чогось важкого, заплутаного, а такого, що є близьким і зрозумілим, створюють дружню атмосферу для людей абсолютно різних професій.

Керівниця локації Sense Hub Lviv Ліза Попович

«Sense Hub Lviv – це проєкт від Sense Bank, безкоштовна локація і програма лояльності для клієнтів, які постійно тримають руку на пульсі та  завжди цікавляться чимось новим. Це активні люди з активною життєвою позицією, які можуть прийти і попрацювати в коворкінгу, забронювати і провести бізнес-зустрічі у переговорних кімнатах. Таких тут аж сім, у кожній передбачені умови для комфортних перемовин: нотування ідей на стінах, які до того ж є звукопоглинальними, підєднання до екранів тощо. Одна з кімнат має додатковий бонус із неї відкривається чудовий краєвид на площу Ринок, зокрема ратушу», – розповідає Ліза Попович, наголошуючи на історичному значенні будівлі, яку вдалося зберегти на цій локації. Для прикладу, балки на стелі залишили, прикрасивши їх витинанками за взірцями мисткині Дарії Альошкіної.

Має популярність у хабі й media room. Зі слів його керівниці, клієнти використовують її переважно для стримінгів у інтернеті, зустрічей з підписниками, записів подкастів чи відео для соцмереж.

Є тут і свої фішки, наприклад stress room, де після важких перемовин можна побити боксерську грушу, стати на бігову доріжку, оснащену столом для ноутбука, скористатися надрукованою на стіні інструкцією для подолання стресу без реєстрації та смс.

Зоною комунікації може стати бар, де за горнятком кави чи чаю можна як усамітнитися, почитати книжку, так і обговорити новини чи пограти у шахи з іншими відвідувачами хабу.

Relax room призначена для медитації, відпочинку і натхнення. Сама зала  коворкінгу в Sense Hub Lviv досить велика, з різними lounge та open space зонами. Креативу й комфорту додають витинанки у вигляді чотирьох дерев життя, які уособлюють різні стихії.

Із метою популяризації української культури, зокрема літератури, в креативному хабі організували книгообмін: принісши свою книжку, можна взяти будь-яку з наявних. А ще хаб відкритий для різного роду творчих занять і активностей. Із 18 березня всі клієнти мають змогу помилуватися картинами Максима Філяка. Виставка називається «Контрасти».

«Ідея Sense Hub Lviv полягає в підтримці клієнтів, створенні для них можливостей розвитку. Для Максима Sense Hub Lviv став майданчиком для творчості, що не може не тішити», – додає керівниця локації.

Коворкінг для всіх

Високофункціональний безплатний коворкінг Sense Hub у Львові для клієнтів банку працює з восьмої ранку до восьмої вечора. Гостям тут завжди раді, приймають їх із будь-яким настроєм.

Навіть якщо відвідувач ще не є клієнтом банку, побачить можливості хабу за кілька хвилин й зможе стати клієнтом, просто скачавши додаток sensesuperapp прямо на місці. 

«Відвідувати простір можна безплатно. Він доступний для клієнтів Sense Bank із пакетами послуг White, Black, Caméléon, ВИГОДА, Red2.0 та Graphite, учасників aClub і ФОП. Для різних карт передбачена різна кількість відвідувань: від чотирьох до 24 квитків на місяць. Один  квиток – це цілий день у коворкінгу або ж одна година в переговорній кімнаті. Наприклад, фізична особа-підприємець має 20 квитків на місяць. Коли і на що саме використати свою квоту, вирішує сам клієнт», – пояснює Ліза Попович.

Найкраще, запевняє керівниця хабу, місце в переговорній кімнаті забронювати за день до зустрічі чи бодай за кілька годин до запланованого її початку. Бронювання просте: з допомогою бота в телеграм-каналі треба обрати місце і дату зустрічі, відтак прийти на локацію і підтвердити участь на рецепції. Всі подробиці тут.

Ольга Шведа

 

Повна републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав. 

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!