Політична реклама

Місцеві вибори 2020. Перша десятка кандидатів в депутати Львівської облради від «Слуги народу»

9210 0
Впроваджено інструменти контролю влади – місцеві референдуми, громадські слухання, народні бюджети, можливість відкликання депутатів, які втратили довіру народу.

Місцеві вибори – це вибори, які найбільше впливають на наше повсякденне життя. Саме від тих, кого ми обираємо до органів місцевого самоврядування, залежить якість доріг, скверів, освітлення вулиць, оновлення шкіл, лікарень і стан багатьох інших комунальних об’єктів, якими ми користуємось щодня. Про це заявили у партії «Слуга народу» та нагадали першу десятку кандидатів, які йдуть до Львівської обласної ради.

Зокрема, у партії зазначають, що вперше в історії України є реальна можливість вплинути на те, як житиме наше місто, село, район чи область наступні п’ять років. Адже ухвалено закон про децентралізацію, створені регіональні стратегії, в яких вказано регіонам їхні сильні й слабкі сторони та напрямки розвитку. Окрім того, впроваджено інструменти контролю влади – місцеві референдуми, громадські слухання, народні бюджети, можливість відкликання депутатів, які втратили довіру народу.

«Слуги народу» наголошують, Президент, Кабмін, Верховна Рада й місцеві депутати працюватимуть разом на розвиток кожної громади, міста, села, регіону, країни. А це означає:

  • У кожній громаді будуватимуть нові дороги, школи, лікарні, медичні заклади, зони відпочинку, спортивні майданчики.
  • Нові правила, однакові для всіх, та нові відносини між громадами й центром, нові механізми контролю за місцевою владою, нові інструменти народовладдя.
  • Будувати нові підприємства та створювати робочі місця, залучаючи інвестиції зсередини країни та з-за кордону.
  • Створювати нову, вищу якість життя для кожного, впроваджуючи позитивні зміни щодня.

Перша десятка кандидатів у депутати Львівської обласної ради від партії «Слуга Народу»:

1. Козицький Максим Зіновійович, Голова Львівської обласної державної адміністрації

2. Фединяк Роман Анатолійович, фізична особа підприємець

3. Іванченко Наталія Олександрівна, асистент кафедри інфекційних хвороб Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького

4. Холод Юрій Ігорович, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації

5. Василько Олена Василівна, директор Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації

6. Ткачук Павло Петрович, начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

7. Тіщенко Олександр Володимирович, військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату

8. Бучко Юрій Богданович, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації

9. Дулібяник Христина Василівна, директор ПП «Добробут»

10. Шопська Юлія Костянтинівна, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації.

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках партії «Слуга народу»:

Головний сайт

Офіційний Телеграм-канал

Офіційна Facebook-сторінка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!