Мітингувальники заблокували дорогу перед пунктом пропуску Рава-Руська. Відео

2286 0
Льів’янам рекомендують обрати інший пункт перетину кордону.
Фото: Igor Zinkevych/Facebook

Фото: Igor Zinkevych/Facebook

Перед пропускним пунктом для перетину кордону Рава-Руська люди, незадоволені роботою митниці, перекрили дорогу. Про це повідомив депутат Львівської міської ради та працівник поліції Ігор Зінкевич на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Люди кажуть, що їм не подобається робота митниці, бо вони довго стоять, тому вийшли і перекрили дорогу», – написав він.

Водночас керівник прес-служби патрульної поліції Львова Катерина Рибій зазначила, що кордон заблокували 30-40 людей, які безперервно ходять по пішохідному переходу.

Доповнено

Відповідно до повідомлення ДФС у Львівській області на сторінці у Facebook, претензій до роботи митниці від мітингувальників немає.

«Сьогодні, близько 18.30, група осіб (близько 80) розпочала блокування дороги до пункту пропуску "Рава-Руська". Претензій до роботи митниці від мітингувальників немає. Також під час спілкування блокувальників з одним із керівників митного поста ні усних ні письмових звернень не надходило», – сказано в повідомленні.
 
Нагадаємо, раніше мітингувальники вже блокували кордон України з Польщею через нове законодавство, що обмежує безмитне ввезення товару з-за кордону. Голова Львівської обласної адміністрації Олег Синютка запропонував притягнути до відповідальності блокувальників кордону.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!