Між Києвом та Черніговом відремонтували пошкоджений вибухом міст

1427 0
Міст розташований на трасі, яка є найкоротшим транспортним зв'язком між містами.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Між Києвом та Черніговом відремонтували пошкоджений вибухом міст. Про це повідомляє «Укравтодор».

«Відремонтували пошкоджений вибухом міст між Черніговом та Києвом. Забезпечено проїзд через пошкоджений міст на Чернігівщині на трасі М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі. Спочатку територію обстежили та розмінували сапери, далі розібрали завали зруйнованої штучної споруди, встановили нові бетонні плити прогонової будови, зверху – шар гідроізоляції та асфальтобетон», – пояснюють у відомстві. 

Зазначимо, шо траса М-01 Київ – Чернігів взяла на себе удар ще на початку повномасштабного вторгнення. Цим шляхом російські окупаційні війська проникли на територію України через білоруське КПП «Нові Яриловичі» і йшли в наступ на Київ та Чернігів. Через військові дії дорога зазнала серйозних руйнувань.

Читайте також: В Києві СБУ затримала російських агентів, які вели розвідку оборони столиці 

Додамо, що дорога М-01 – це найкоротший транспортний зв'язок Чернігова з Києвом. Після деокупації області «Укравтодор» проводить окремі роботи по відновленню проїзду.

Наразі по цій трасі збудували одну тимчасову об’їзну дорогу біля невеликого мосту, відремонтували один невеликий міст, провели розбір завалів великого мосту через р. Десна на об’їзній Чернігова та наразі роблять проєкт ремонту, також планують відкриття руху по південному під’їзду до Чернігова через понтон.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!