Між Львовом та Мінськом планують налагодити пряме авіасполучення

2155 0
Новий керівник Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська розповіла про оновлення аеропорту. Летовище, зокрема, отримає авіасполучення із новими містами та матиме термінальне приміщення для конференцій.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

«Головне питання, яке нам потрібно вирішити – це ціни на перевезення», – говорить Тетяна Романовська.

Аеропорт спочатку хоче збільшити кількість рейсів на Київ, а також будуть відкриті рейси на Мінськ. Нова очільниця повідомила, що буде працювати нова команда: «Сьогодні польські аеропорти нам складають велику конкуренцію, тому ми маємо працювати як найкраще».

Також Тетяна Романовска зазначмла, що реклама летовища теж потребує змін. Адже нині біля аеропорту гостей міста зустрічає білборд із рекламою стрип-клубу. Тетяна Романовська сказала, що питання реклами має навіть політичні проблеми, тому це  теж буде обов’язково вирішуватися.

Нагадаємо, нещодавно Кабінет міністрів України схвалив призначення головою міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького» Тетяну Романовську, кандидатура якої була відібрана в ході конкурсу урядовим номінаційним комітетом.

Розмовляла Дар'я Романець

Матеріал підготований у рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia»*


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!