Між сценами Alfa Jazz Fest у Львові курсуватиме автобус

2559 0
У дні Alfa Jazz Fest з 11:00 до 20:00 між офіційними сценами фестивалю курсуватиме відкритий двоповерховий автобус із джаз-бендами на даху. У львів’ян та гостей міста буде унікальна нагода насолодитися чудовою музикою безпосередньо «на борту» транспортного засобу.
фото: zaxid.net, euroclubs.com.ua

фото: zaxid.net, euroclubs.com.ua

Джазовий настрій забезпечать гурти: Kiev Jazz Quintet (Київ), Юлія Ковальська і Назар Леськів (Львів), Michelle Band (Львів), Notка band (Львів), Mugir band (Київ), Good News duo (Львів), Rocky Road (Харків), Fat Chord (Київ), Con trust (Львів), VA Project (Київ), Jungleman (Дніпропетровськ), Free Breath (Львів), Rishard Jazz Quartet (Львів), Jazz Up (Київ), Квартет Евгения Абина (Київ).

Вхід до автобусу вільний. Основні зупинки розташовані біля пам’ятника Адамові Міцкевичу та головної сцени фестивалю (парк ім. Богдана Хмельницького), інформує прес-служби Львівської міської ради.

Детальний розклад можна переглянути на сайті.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!