Між Жовквою та Кам’янка-Бузькою відремонтують дорогу за майже мільярд гривень

4561 0
Протяжність дороги становить 25,5 км.
Фото: Онур

Фото: Онур

На Львівщині реконструюють дорогу Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Про це Tvoemisto.tv розповіли у Служба автодоріг Львівщини.

Йдеться про ділянку між Жовквою та Кам’янка-Бузькою протяжністю 25,5 км.

«Ділянка дороги, що підлягає реконструкції, відповідає параметрам IV категорії і проходить через населені пункти Дернівка, Зіболки та Батятичі. Проект передбачає розширення проїзної частини до 8 метрів, влаштування конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи, влаштування тротуарів, зовнішнього освітлення, дощової каналізації та ремонт штучних споруд», – розповіла речниця Служби автомобільних доріг Львівщини Оксана Богуш.

Після реконструкції ця дорога відповідатиме ІІІ категорії. Роботи виконуватиме ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 975,8 млн грн. Завершити ремонт мають до кінця 2021 року.

Читайте також: Укравтодор створив онлайн-карту ремонту доріг та аварій

Нагадаємо, що дорога Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка має стати частиною великого транзитного кільця навколо Львова для вантажівок. Частково цю трасу між Городком і Крижовою та між Бучалами та Комарно відремонтували торік.

Вікторія Ейсмунт

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!