Мобільні оператори надали безкоштовний доступ до інтернету медикам, що вакцинують від Covid-19

911 0
Для проведення вакцинації проти Covid-19 на сьогодні навчили близько 270 мобільних бригад.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Оператори мобільного зв’язку Vodafone Ukraine, Kyivstar та lifecell надали безкоштовний доступ до інтернету та здійснення голосових дзвінків медикам та координаторам, залученим до імунізації проти гострої респіраторної хвороби Covid-19. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Під час імунізації медики вносять записи про щеплення пацієнтів до електронної системи охорони здоров’я. Часто мобільним бригадам з імунізації доводиться виїжджати у місця, де немає стаціонарного доступу до інтернету або зв’язку», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Священникам дозволили вакцинуватися залишковими дозами від коронавірусу

Для проведення вакцинації проти Covid-19 на сьогодні навчили близько 270 мобільних бригад. Вони отримали доступ до безкоштовних послуг інтернету.

Нагадаємо, що вакцинація в Україні відбувається поетапно. Усього, відповідно до Дорожньої карти, передбачено 5 етапів проведення вакцинації. Зараз одночасно тривають перший та другий етапи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!