Молдова викликала посла росії через відключення світла

851 0
Після атак рф по інфраструктурі України у Молдові зникає електроенергія.
Фото умовне

Фото умовне

До Міністерстві зовнішніх справ Модови викликали посла фосії у зв'язку з відключенням електроенергії на території країні після масованих атак на українську інфраструктуру.

Джерело: віцепрем'єр Молдови Ніку Попеску у Twitter

За словами віце-прем'єра, через вибухи в Україні масові відключення світла відбуваються по всій Молдові, включаючи Кишинів та будівлю МЗС. 

«Російська атака по українській інфраструктурі знову залишила Молдову в темряві. Я доручив викликати посла росії для пояснень», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 23 листопада росіяни вчергове завдали масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури України із літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту. Пуски здійснено із 10 літаків-ракетоносців Ту-95мс з районів Волгодонська Ростовської області та Каспійського моря, а також із двох малих ракетних катерів з акваторії Чорного моря». Українська протиповітряна оборона збила 51 із 70 ворожих крилатих ракет та п’ять дронів-камікадзе.

Ірина Давосир

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!