Monobank запустив першу картку без реквізитів

4730 0
Напередодні банк із російським капіталом «Альфа-банк» також повідомив, що першим в Україні випустить платіжну картку без реквізитів із 15 жовтня.
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

Monobank оголосив, що першим в Україні та Європі випустив картку без реквізитів – без номера, дати випуску та CVV-коду. Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський.

Читайте також: Ощадбанк додав нову послугу для зняття готівки

«Вчора "Альфа-банк" оголосив, що 15 жовтня вони першими в Україні почнуть випускати картки без номера, CVV2-коду та терміну дії… А поки у нас на вулиці 11 жовтня і ми оголошуємо, що вже сьогодні ми починаємо випуск перших у Європі (за інформацією Visa та Mastercard) карток без реквізитів», – зазначив Олег Гороховський.

Він додав, що картки випускають в межах проєкту «платинових карток» Mastercard, що передбачає додаткові послуги та переваги для клієнтів, зокрема обслуговування в аеропортах та програму лояльності. Картки доступні у трьох кольорах: чорний, рожевий чи стальний, і можуть бути, за бажанням клієнта, з усією інформацією або лише з прізвищем власникам.

Випуск карти коштує 500 грн, а обслуговування – 250 грн на місяць (за умови паралельного відкриття віртуальної картки у додатку банку).

Читайте також: ПриватБанк запустив випуск віртуальних банківських карток

Напередодні банк із російським капіталом «Альфа-банк» також повідомив, що першим в Україні випустить платіжну картку без реквізитів із 15 жовтня. Додамо, що проєкт Monobank існує в межах «Універсалбанку» Сергія Тігіпка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!