«Ніхто не хоче мати кров на своїх руках». У Соловій та Єфросиніної виник мовний конфлікт

5553 0
Суперечка між жінками виникла під час інтерв’ю.
Фото: Youtube Маши Єфросиніної

Фото: Youtube Маши Єфросиніної

Співачка із Дрогобича, що на Львівщині, Христина Соловій дала велике інтерв'ю Маші Єфросининій, яке опублікували 5 березня на YouТube каналі. Під час розмови з ведучою Христина Соловій підтвердила свій роман із Сергієм Жаданом і зізналася, що вони вже розійшлися через її власну зраду, а також співачка розповіла деталі співпраці зі Святославом Вакарчуком і вперше назвала причину розриву контракту.

У певний момент розмова переросла в суперечку через те, що Соловій сказала, що українці є дуже толерантними до тих, «хто колись помилився» і сказала до ведучої: «Навіть з тобою». До цього ж вона пригадала конфлікт Єфросиніної з Еммою Антонюк на тему мови. 

«Ми даємо шанс своїм людям стати на бік українства і відчути себе українцем. Немає значення, який у тебе паспорт», – зауважила Соловій.

Згодом, після суперечки про толерантне ставлення до людей, які перейшли на українську, артистка заявила, що на руках, серці та душах людей, які творили російською завжди буде кров.

На що ведуча сказала, що через вибір співати українською Соловій «стала аутсайдеркою шоу-бізнесу на 10 років» та додала, що гурт Океан Ельзи та Святослав Вакарчук, який був продюсером артистки, неодноразово виступали в москві та санкт-петербурзі. У відповідь гостя інтерв’ю вказала, що гурт ніколи не співав російською та їздили туди ще до початку війни. 

«Ти зараз спекулюєш моїми словами. Ти мені сказала, що ми всі в перехідному періоді маємо кров на руках. Це доволі серйозне звинувачення», – сказала Єфросиніна. 

«Бо ніхто не хоче мати кров на своїх руках», – відповіла Соловій. 

Після перепалки ведуча зазначила, що коли Україна відділилась від срср, то поступово розпочала перехід на українську, і вона б завершила цей шлях, але зараз це все дається великими втратами.

Після запитання Соловій, чому Єфросиніна не хотіла вести всі проєкти українською, вона відповіла, що і так робила це останні 5 років та додала: «я не хочу, щоб категорія, що ми маємо пройти всі через війну, сьогодні звучала як догма абсолютно поверхова»

По завершенню суперечки Єфросиніна назвала артистку лицеміркою, адже вона говорить про толерантність, а сама «не має толерантності до цього»

Як відреагували в мережі

На цю ж тему висловилась українська артистка Марія Бурмака, зазначивши, що україномовні виконавці насправді страждали. 

Реакція читачів Маши Єфросиніної у Instagram:

Нагадаємо, що нещодавно Христина Соловій та Сергій Жадан втрапили у скандал через новий кліп, який вони відзняли у церкві Святого Андрія у Львові. Деталі – за посиланням.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!