«Моя глибока повага»: Байден залишив послання у книзі гостей Маріїнського палацу

914 0
Президент США після офіційної зустрічі із Володимиром Зеленським у Маріїнському палаці залишив запис у книзі гостей.
Фото: Офіс Президента України

Фото: Офіс Президента України

Сьогодні, 20 лютого, президент США Джо Байден залишив запис у гостьовій книзі Маріїнського палацу, офіційної резиденції президента України, де відбувалася його зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

У посланні, написаному у книзі відгуків у Маріїнському палаці, президент США віддав шану мужності та лідерству президента України.

Для мене велика честь знову бути гостинно прийнятим у Києві, щоб висловити солідарність й дружбу з волелюбним народом України, пане президент, – написав Байден. – Будь ласка, прийміть мою глибоку шану за вашу мужність та лідерство. Слава Україні! Джо Байден.

 

Нагадаємо, сьогодні вранці 20 лютого президент США Джо Байден прибув до Києва з неоголошеним візитом. Під час візиту в Київ президент США повідомив про новий пакет військової допомоги Україні, до якого ввійдуть боєприпаси для HIMARS і гаубиць, більше Javelin, протитанкові системи та системи повітряного спостереження. Офіційно про нього повідомлять завтра, 21 лютого.

Ігор Ющенко

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!