Можуть бути різні сценарії. Розвідка прокоментувала можливий новий наступ росії

798 0
Представник воєнної розвідки України додав, що цілі путіна залишаються незмінними – геноцидна війна, знищення українського народу та держави.
Фото: T1

Фото: T1

В окупантів може бути кілька різних сценаріїв майбутнього наступу. Водночас більшість інформації, яка є доступною – неправдива й треба пам'ятати, як часто росіяни поширюють дезінформацію. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

«Ворог готує різні сценарії. І займається дезінформацією, роблячи вкидання через різні інструменти тих чи інших напрямків, щоб дезорієнтувати нас. Від дуже «екзотичних», як, наприклад, десант на Одесу, бо станом зараз це виглядає суїцидальним напрямком для ворога. Проте ми бачили й інші їхні суїцидальні дії», – сказав він.

Читайте також: Росія може готувати великий наступ навесні, – Резніков

Представник воєнної розвідки України додав, що цілі путіна залишаються незмінними – геноцидна війна, знищення українського народу та держави.

«Це означає, що нам потрібно більше підтримки, більше зброї, більше санкцій. І, безумовно, готуватися до наступної деокупації українських територій, перемоги та звільнення України від загарбників. Повірте, всі ці сценарії Україна відпрацьовує», – додав він.

Нагадаємо, що найближчим часом росія спробує використати українських журналістів для проведення інформаційно-психологічних операцій, очікується комплексне та масштабне вкидання ворогом фейкових новин.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!