«Мрія» доставила в Україну рекордний медичний вантаж із Китаю

1594 0
В Україні привезли 12 млн масок із Китаю.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Вантажний літак Ан-225 «Мрія» доставив в Україну найбільший медичний вантаж із Китаю. Йдеться про захисні рукавички, маски та костюми.

Літак зустрічав сам Володимир Зеленський, міністр інфраструктури Владислав Криклій, головний санітарний лікар Віктор Ляшко та інші посадовці. 

«Сьогодні ми зустрічаємо "Мрію" і великий вантаж із Китайської народної республіки. Наша "Мрія" привезла в Україну 12 мільйонів масок як для лікарень, так і для аптечних мереж, привезли близько 260 тисяч захисних окулярів для медиків і більше 100 тисяч захисних костюмів 5-го рівня захисту», – зазначив Володимир Зеленський.

За даними Офісу президента, загалом літак привіз 103 тонни медичного вантажу. Президент зазначив, що об’єм перевезеного вантажу може увійти у Книгу рекордів Гіннеса.

Додамо, що у світі вже зафіксували понад 2,6 млн випадків зараження коронавірусом. Із них 721 734 пацієнтів одужали та 184 235 померли.

Фото Офісу президента


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!