Україна

Мустафу Найєма звільнили з посади керівника Агентства відновлення та розвитку інфраструктури

546 0
Раніше чиновник написав заяву на звільнення за особистим бажанням.
ФОТО: СЛОВО І ДІЛО

ФОТО: СЛОВО І ДІЛО

Кабінет Міністрів звільнив Мустафу Найєма з посади очільника Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України. Про це повідомила пресслужба уряду.

Зокрема, Кабмін звільнив ще двох заступників Найєма — Андрія Івка та Валерію Іванову. Наразі тимчасовим виконувачем обов’язків очільника Держагентства відновлення є Роман Комендант.

Також уряд звільнив із посади заступника міністра економіки Ігоря Фоменка.

Нагадаємо, 10 червня Мустафа Найєм повідомив, що звільняється з посади керівника Державного агенства відновлення та розвитку інфраструктури. За його словами, причинами звільнення є системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження.

Додамо, що Державне агенство відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм очолював з 2023 року. До цього, з серпня 2021, він був заступником міністра інфраструктури Олександра Кубракова, а з 2019 року і до його скорочення у 2021 працював заступником генерального директора ДК «Укроборонпром».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!