Музичний травень у Львові: 8 концертів місяця

3663 0
У Львові протягом травня відбуватимуться різноманітні знакові події із світу музики. Так, у місті вже втретє пройде музично-літературний фестиваль Razomfest, гурт Бумбокс представить свій другий максі-сингл «Люди», а українська співачка Джамала проведе перший концерт після Євробачення. Пропонуємо, дізнатися чим тішитиме Львів меломанів упродовж місяця.

Концерт Сергія Міхалка, соліста гурту BRUTTO

12 травня о 20:00

Фото: universe.zp.ua

Сергій Міхалок завітає до Львова з особливою програмою «Вечірнє Сонце». Це буде акустичний концерт у форматі творчої зустрічі. У програмі пісні Brutto, Ляпісів, вірші та розповіді. Захід відбуватиметься у клубі «Picasso», що знаходиться за адресою вул. Зелена, 88.

Квитки: 150-350 грн.

ІІІ Фестиваль Razomfest 2016

14-15 травня 2016 о 16:00

Фото: ufest.in.ua

Razomfest – фестиваль, де об’єднуються музика, книги та подорожі. Перший день буде повністю музичним: виступить 7-8 популярних гуртів. У другий день будуть виступати відомі українські письменники та поети, а також досвідчені мандрівники з цікавими лекціями про подорожі.

Серед музичних учасників – Один в каное, DaKooka, ФІОЛЕТ, Жадан і Собаки, Secret Avenue, Sunguns. Також у фестивалі візьме участь ще один відомий український гурт, інформацію про який організатори ще не розкривають.

Фестиваль відбудеться у Event-hall «Кіно» (пр. Чорновола, 2).

Квитки: 195-280 грн.

Клубний концерт Джамали

21 травня о 19:00

Фото: uklon.com.ua

Джамала – це та співачка, яка не залишить байдужим жодного! На концертну програму «Шлях додому» в Оперному попали не всі охочі, тож організатори прийняли рішення провести додатковий концерт співачки через тиждень після «Євробачення».

Альбом Джамали «Подих» побачив світ в жовтні 2015 року, одразу дебютувавши на другому місці в українському хіт-параді iStore. Власне, за альбом «Подих» нещодавно Джамала удостоїлася статуетки Музичної премії YUNA у номінації «Найкращий альбом». Загалом же, співачка отримала чотири нагороди: крім альбому, у номінаціях «Найкращий соло-артист» і «Найкраща пісня» та «Найкращий дует» (дві останні категорії – за пісню «Злива», створену спільно із Андрієм Хливнюком та Pianoбоєм).

Концерт відбудеться у Event-hall «Кіно» (пр. Чорновола, 2).

Квитки: 220-790 грн.

Концерт гурту ТНМК

24 травня о 19:00

Фото: gastroli.ua

Цього року ТНМК святкуватимуть двадцятий сезон своєї діяльності, тож гурт запланував безліч подій, першими з яких стануть концерти з симфонічним оркестром «Слобожанський».

Проект «Симфо хіп-хоп» з’явився три роки тому, але, схоже, ця історія тільки починається і обіцяє бути багатошаровою – минулого року вийшов однойменний живий альбом, фільм-концерт та подвійний вініл. Цього разу програму було оновлено і до шоу додалися дві пісні – «Українська мрія» і «Гупало Василь». Останню гурт виконував щоразу двічі, виходячи на біс, коли обидва театри вже аплодували стоячи.

Місцем проведення є Львівський національний академічний театр опери і балету ім. Соломії Крушельницької (пр. Свободи, 28).

Квитки: 120-680 грн.

Концерт гурту Бумбокс

28 травня о 19:00

Фото: ufest.in.ua

«Бумбокс» приїздить до Львова з концертною програмою, яка передбачає презентацію максі-синглу «Люди». Також гурт презентує все краще, що створено і зіграно за останні 10 років.

Музиканти гурту не думають зупинятися на перепочинок після гучного туру на честь 10-ліття Бумбоксу. Навпаки, Андрій Хливнюк і його талановита команда повні творчого натхнення і ось вже готові представити свій другий максі-сингл. Перший вийшов у 2007 році і мав назву «Тримай».

Концерт відбудеться у палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18).

Квитки: 230-350 грн.

Концерт Маркуса Шульца (Markus Schulz)

27 травня о 19:00

Фото: ufest.in.ua

За останні десять років Markus Schulz вдало змішав індивідуальні образи прогресив хауса і трансу у своєму фірмовому креативно-неповторному гібридному саунді. На його треках виросло ціле покоління.

Безліч світових турів, хедлайнер багатьох музичних фестивалів, зокрема він мав свою власну сцену на фестивалі клубної музики Tommorowland. Він щомісяця випускає новий трек присвячений улюбленим місцям у світі. Та презентувати свій новий альбом Маркус Шульц вирішив саме у Львові.

Виступ відбудеться на стадіоні «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199).

Квитки: 190-400 грн.

Оркестр Lords of the sound з програмою «Gamer Symphony»

30 травня о 20:00

Фото: gastroli.ua

Інструментальний ембієнт «World of Warcraft», рок-експресія «Call Of Duty», симфонічний батл «World of Tanks» та швидкі мелодії з «Mafia». Величний і натхненний «Skyrim», містичний «The Witcher», та багато іншіх музичних шедеврів ігрової індустрії, вразять уяву навіть найвибагливішого глядача. Потужне музичне шоу в поєднанні зі світловими, а також відео-ефектами перенесуть вас на 2 години у зовсім інший світ ігор.

До Вашої уваги музика з ігор, таких як: «World of Tanks», «Crysis», «Skyrim», «Dota 2», «World of Warcraft», «Assassin’s Creed», «Mortal Kombat»,  «Final Fantasy» тощо.

Концерт відбудеться у Львівському національному академічному театрі опери і балету ім. Соломії Крушельницької (пр. Свободи, 28).

Квитки: 100-470 грн.

Рок-опера «Орфей та Еврідіка назавжди»

31 травня о 19:00

Фото: podrobnosti.ua

Автором цього унікального музичного проекту є український композитор Михайло Брунский, який дарує новий погляд на оперу. Проект рок-опера це Національний музичний продукт, симбіоз музичних стилів, таких як класика, рок і електро.

Рок-опера «Orpheus and Eurydice forever» це проект, створений під час військових дій в Україні, який відкриє Світу ще одну грань української Національної сучасної музичної творчості і нагадає, що любов допомагає пройти всі випробування.

Захід відбудеться у Львівському національному академічному театрі опери і балету ім. Соломії Крушельницької (пр. Свободи, 28).

Квитки: 90-890 грн.

Підготувала Наталія Усатенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!