На Берлінале відбулась прем’єра фільма Шона Пенна про Україну

1201 0
«Битва за правдиву історію – це ще один фронт війни, на якому ми повинні виграти».
Фото: ОП

Фото: ОП

На 73-му Берлінському міжнародному кінофестивалі презентовано фільм Шона Пенна «Superpower» про війну росії проти України, про це розповів керівник ОП Андрій Єрмак.

«На Берлінському кінофестивалі відбулася прем’єра фільму Шона Пенна «Superpower», який Шон і Аарон Кауфман зняли про нашу Україну – справжню наддержаву. У ньому розповідається про війну за незалежність, російське вторгнення, яке сам Шон Пенн зустрів у Києві і бачив на власні очі перший день початку повномасштабної війни», – зазначив Єрмак.

Нагадаємо, робота над фільмом стартувала ще до війни, на початку 2021 року. Шон Пенн взявся знімати кіно про комедійного актора Зеленського, який став президентом.

Андрій Єрмак подякував авторам стрічки, підкресливши, що «битва за правдиву історію – це ще один фронт війни, на якому ми повинні виграти».

«Правда у кіно – це наша перемога», – наголосив керівник ОП.

Берлінський міжнародний кінофестиваль проходить з 16 по 26 лютого. Цьогоріч Україну представляють шість фільмів.

На відкритті Берлінале виступив президент Володимир Зеленський.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!