На благодійній акції у Львові зібрали близько 240 тис. грн для бездомних

1506 0
Точну цифру найближчими днями оприлюднять у благодійній організації «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.
Фото: Духовна велич Львова

Фото: Духовна велич Львова

На благодійній акції, яку оголосив владика Венедикт до 10-річчя єпископства, зібрали понад 240 тис. грн.

Владика закликав не дарувати йому подарунків, а підтримати діяльність спільноти «Оселя» та спільноти святого Егідія, які опікуються бездомними.

4 вересня деякі благодійники, дотримуючись карантинних норм,  мали нагоду зробити свої пожертви не онлайн, але особисто, привітавши Владику Венедикта. Серед учасників події були Митрополит Львівський УГКЦ Високопреосвященний Владика Ігор, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ Владика Володимир (Груца), єпископ Мельбурнзької єпархії УГКЦ Преосвященний Владика Микола (Бичок), духовенство, монашество,  а також миряни.

Долучилися до події і люди, які опікуються бездомними, зокрема Іванна Синицька із Спільноти Святого Егідія, а також о. Олег Жаровський зі спільноти «Оселя». Загалом удалося зібрати близько 240 тис. грн. Точну цифру найближчими днями оприлюднять у благодійній організації «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!