На будівництво доріг на Львівщині виділили ще понад 500 млн гривень, – Зеленський у Львові

2839 0
На будівництво моста до смт. Східниця, зокрема, виділили 30 млн гривень.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Ще 589 мільйонів гривень виділили на цей рік на будівництво та реконструкцію доріг на Львівщині у межах проєкту «Велике будівництво». За відповідні зміни до бюджету проголосували депутати на пленарному засіданні Верховної Ради. Про це під час стріму Tvoemisto.tv у Львові повідомив президент України Володимир Зеленський.  

«Ми бачимо рекордну кількість будування доріг у Львівській області – уже будується 250 км нових доріг на Львівщині. Побудована важлива дорога на Східницю», – каже він.

Читайте також:  Як на Львівщині ремонтують дорогу до курортної Східниці. Фото

Депутати також проголосували за виділення 30 млн гривень на будівництво моста через річку Східничанка із підходами в смт. Східниця, якого, за словами президента, не вистачало для цього туристичного місця.

Нагадаємо, як повідомляв раніше заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, міст з’єднює дороги Східниця-Пісочна та Східниця-Турка, які завершують ремонтувати. Відновлення моста до Східниці покращить логістику сполучення 4-ох районів – Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського.

Оля Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!