На будівництво нової об’їзної Трускавця виділили 120 млн грн. Це половина необхідного

5264 0
Протяжність нової дороги становитиме 3,9 км і матиме дві кільцеві розв’язки.
Фото: reporter.net.ua

Фото: reporter.net.ua

На будівництво об'їзної дороги Трускавця з Фонду боротьби з Covid-19 виділять 120 млн грн. Про це повідомив нардеп із Львівщини Орест Саламаха.

Ця сума – лише половина з необхідної на будівництво нової дороги в обхід карстових проваль біля Трускавця. За кілька днів мають визначити підрядника, після чого зможуть почати будівництво нового автошляху.

Нагадаємо, що Служба автомобільних доріг Львівщини у травні оголосила тендер на будівництво нового відрізку дороги Східниця – Пісочна, що стане частиною нової об’їзної Трускавця.

Дорогу будуватимуть в обхід карстових проваль з двома смугами руху з шириною проїзної частини 7,5м. Попередня вартість робіт становить 239,5 млн грн.

Протяжність нової дороги становитиме 3,9 км і матиме дві кільцеві розв’язки. У проекті передбачено сучасні енергозберігаючі прилади освітлення та заходи для запобігання забруднення повітряного та водного середовища. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!