Автобуси №26 та 39 тимчасово курсуватимуть за новими схемами

3670 0
Відновити рух за старими схемами мають на початку грудня.

Із 20 травня по 1 грудня автобусні маршрути №26 та 39 курсуватимуть за зміненими схемами, оскільки на реконструкцію закривають останню ділянку вулиці Замарстинівської – від Липинського до Торф’яної. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Шість автобусних маршрутів Львова змінять схеми руху. Інтерактивна мапа

Автобус №39 їхатиме через проспект Чорновола, вулиці Липинського, Хмельницького й далі за маршрутом. Нині він їде через Липинського, Замарстинівську, Лінкольна, Промилслову та Хмельницького. Маршрут обслуговує ТзОВ «Фіакр Львів».

Автобус №26 курсує через вулиці Липинського, Замарстинівську, Лінкольна, Тичини, Мазепи та Миколайчука. З 20 травня він поїде з проспекту Чорновола на вулицю Липинського, Миколайчука, Лінкольна, Тичини й надалі за маршрутом. Його обслуговує приватне «АТП 14 630».

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, днями у Львові скасували автобусний маршрут №50, що сполучав Сихів та Рясне, натомість запустили низькопідлогові автобуси на майже аналогічний маршрут №47а.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!