Через щорічний чин освячення води трамваї не курсуватимуть площею Ринок. Схеми

1257 0
Для безпечного заходу трамваї маршрутів №1 та №2 деякий час курсуватимуть за зміненими маршрутами.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Через щорічний чин освячення води на свято Богоявлення, 19 січня, у Львові трамвайні маршрути №1 та №2 кілька годин оминатимуть площу Ринок. Про це повідомляють у пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

Так, для безпечного проведення заходу трамваї маршрутів №1 та №2 з 13:00 по 15:00 курсуватимуть за зміненими маршрутами. Перший, що курсує з Погулянки та залізничний вокзал, їздитиме вулицею Городоцькою, а другий (вул. Пасічна – вул. Коновальця) – оминатиме центр міста вулицею Вітовського. Детальні маршрути дивіться на схемах.

Читайте також: Львів'ян запрошують на екуменічне освячення води

Трамвайний маршрут №1

Трамвайний маршрут №2

Нагадаємо, на свято Богоявлення 19 січня на площі Ринок традиційно відбудеться щорічний Чин освячення води за участю духівників усіх християнських конфесій міста. Початок відбудеться о 13:30. Минулоріч через карантинні обмеження загальноміського освячення не було.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!