На частині пішохідної вулиці Леся Курбаса у Львові облаштують платний паркінг

753 0
Передбачається створення чотирьох паркомісць.
Фото: Гал-інфо

Фото: Гал-інфо

У Львові погодили облаштування паркінгу на вул. Леся Курбаса з боку вул. Тиктора. Передбачається створення чотирьох паркомісць на вимогу ТОВ «Пасаж театральний». Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міськради 29 січня.

Зауважимо, що це питання в місті обговорювали не вперше. 31 жовтня 2023 року члени комісії не підтримали облаштування паркінгу. Тоді голова комісії Ігор Зінкевич висловив переконання, що у свій час ця вулиця була призначена для пішоходів і не повинна бути обладнана паркінгом в майбутньому. Проте під час засідання сьогодні рішення про паркінг таки погодили.

Читайте також: Львів'яни вимагають демонтувати дорожні знаки на одній з вулиць історичного ареалу міста

Нагадаємо, що на засіданні комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності також розглянули чергове звернення мешканців вулиці Глібова щодо демонтажу усіх дев’яти дорожніх знаків, які є на цій вулиці. Комісія вирішила перенести розгляд цього рішення до засідання комісії безпеки дорожнього руху.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!