На Чернігівщину зайшли білоруські війська

6265 0
Напередодні самопроголошений президент Олександр Лукашенко сказав, що білоруські війська не будуть брати участі в «спецоперації» в Україні.
Фото: Главком

Фото: Главком

На Чернігівщину зайшли білоруські війська. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на речника регіонального управління сил тероборони «Північ» Віталія Кирилова.

Більше деталей обіцяють повідомити згодом.

Водночас міський голова Чернігова Владислав Атрощенко закликав мешканців всіляко допомагати обороні міста та самоорганізуватися, щоби солдати окупанта не просувалися далі. Він також оголосив особисту премію за спалений БТР – 150 тис. грн, спалений БМП – 200 000, танк – 250 000, полонені або вбиті російсько-фашистські окупанти – 300 доларів за голову.

Додамо, напередодні самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко сказав, що білоруські війська не будуть брати участі в «спецоперації» в Україні. Тим паче, за його словами, російське керівництво ніколи не вставило перед ним такого завдання.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!