На Covid-19 захворіли 16 медпрацівників Центру легеневого здоров'я

15840 0
Вони не були залучені до допомоги хворим з коронавірусом.
Фото: Galinfo

Фото: Galinfo

За час пандемії коронавірусу на Covid-19 захворіли 16 медпрацівників Центру легеневого здоров'я. Про це ідеться на фейсбук-сторінці ЦЛЗ.

Читайте також: На Львівщині зробили 24 тисячі експрес-тестів на коронавірус. Які результати

«Десятеро з них були обстежені, як контактні особи із захворілими колегами, без наявності симптомів захворювання. Серед усієї кількості одужали п'ятеро, один летальний випадок, п'ятеро медиків перебувають на самоізоляції, троє госпіталізовані в ЦЛЗ, двоє – в інфекційну лікарню», – повідомляють у медзакладі.

Зазначається, що усі медичні працівники ЦЛЗ, у яких діагностували covid-19, не були задіяні в бригадах, які надають допомогу пацієнтам з коронавірусною хворобою.

Нагадаємо, від коронавірусної хвороби померла медсестра ЦЛЗ, яка не надавала допомогу хворим на covid-19.

Читайте також: Чому заражаються медики або Давайте купувати те, що справді захищає

Загалом у ЦЛЗ на лікуванні перебувають 160 пацієнтів, у восьми з яких методом ПЛР-діагностики визначили коронавірус. Загалом є 21 людина з пневмонією.

Як повідомив сьогодні, 26 квітня, під час брифінгу в МОЗ міністр Максим Степанов, в Україні на Covid-19 захворіли вже 1666 медиків. Найбільше їх у Чернівецькій і Тернопільській областях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!