На даху Палацу Хоткевича хочуть облаштувати відкритий простір

2311 1
Частину робіт уже почали.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

На даху Палацу культури ім. Гната Хоткевича, що на вул. Кушевича, 1 у Львові, хочуть облаштувати відкритий простір. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила в.о. керівниці Палацу культури ім. Гната Хоткевича Олександра Онишкевич.

«Історично так склалося, що у Палаці культури у 1934 році на даху був ресторан. Ми хочемо відновити там простір, однак замість ресторану зробити там місце, де можна було би дивитися кіно просто неба. Плоский дах має бути таким, по якому можна ходити, тобто встелений спеціальною мембраною», – каже вона.

Читайте також: У Львові створять сучасну муніципальну галерею мистецтв. Доповнено

Частину робіт уже почали. Продовжити планують наступного року. Відповідний тендер відбувся 3 травня 2019 року, переможцем стала компанія ТОВ «Дельтабуд». Загальна вартість всіх покрівельних робіт становить 3,5 млн гривень.

Нагадаємо, що у Львові реставрують приміщення Палацу культури ім. Гната Хоткевича, зокрема ремонтують вбиральні та облаштовують оновлене фойє.

Ольга Коваль

 



Читайте також:
16 Жовтня, 2019 13:45
666 ... а коли ж облаштують отой "закритий простір" цього "палацу" ? ... в залі до тих пір чути "аромати" кухні ... бо хтось(?) об'єднав вентиляцію залу і кухні усіляких наливайок , що там працювали-працюють ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!