На частині траси Львів – Краковець організували реверсний рух

1835 0
Дорожники кладуть асфальт наділянці Рясне-Руське – Підрясне.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

На міжнародній трасі М-10 Львів – Краковець триває ремонт. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Сьогодні, 12 березня, дорожники приступили до влаштування шару асфальтобетонного дорожнього покриття на ділянці Рясне-Руське – Підрясне. Зокрема, на відтинку організували реверсний рух.

Водіїв просять бути уважними та обережними за кермом. Роботи на трасі розпочали днями. Підрядник проводить роботи з фрезерування старого дорожнього покриття, аби згодом улаштувати шару асфальтобетону.

Читайте також: У Мінінфраструктури спростували інформацію про відмову від реконструкції траси Львів – Краковець

Нагадаємо, що на Львівщині планують прокласти платний автобан Львів – Краковець, на якого готують проєктну документацію. Тендер на першу концесійну дорогу мали провести до кінця 2018 року, а у 2019 – розпочати будівництво. Згодом терміни змістили на 2020 рік.

Вартість проїзду концесійною дорогою становитиме попередньо 7-10 євроцентів за кілометр. Проте остаточна ціна залежатиме від вартості будівництва. Протяжність нової дороги сягатиме 84,4 км.

Також додамо, що у 2020 році на Львівщині планують реконструювати пункт пропуску «Краковець».

Фото Служби автомобільних доріг Львівщини

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!