На Донбасі загинув випускник Національної академії сухопутних військ

3370 0
Його було 24 роки і він проходив службу у 15-му реактивному артилерійському полку на Львівщині у місті Дрогобичі.
Фото: fanpop.com

Фото: fanpop.com

У п’ятницю, 22 листопада, на Донбасі загинув випускник Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, командир батареї 15 реактивного артилерійського полку, старший лейтенант Богдан Шацький. Про це повідомляють на сторінці 15 реактивного артилерійського полку.

Богдан Шацький родом із села Михля Ізяславського району, що на Хмельниччині. Його було 24 роки і він проходив службу у 15-му реактивному артилерійському полку, який дислокується на Львівщині у місті Дрогобичі. Про те, що Богдан був випускником львівської військової академії зазначив начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук у Фейсбуку.

Боєць загинув під час виконання службових обов’язків в зоні ООС. Інформації про те, коли захисника привезуть на Хмельниччину і коли відбудеться похорон, нараз немає. Також у військовій частині просять усіх небайдужих матеріально допомогти родині загиблого. Банківська карта дружини Шацької (Дума) Христини – 5168 7453 2197 0342.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!