На Донеччині ЗСУ звільнили ще одне село

558 0
Українські військові відбили у окупантів село Рівнопіль
ДОНЕЧЧИНА / ФОТО УМОВНЕ: СЕРГІЙ МИХАЛЬЧУК

ДОНЕЧЧИНА / ФОТО УМОВНЕ: СЕРГІЙ МИХАЛЬЧУК

Військові ЗСУ звільнили село Рівнопіль на Донеччині. Цим займались бійці новоствореного другого механізованого батальйону 31-ої механізованої бригади. Про це повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр. 

«Сили оборони повернули Рівнопіль під наш контроль. Рухаємось далі», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Вночі росіяни масовано обстріляли Україну ракетами. Сили ППО збили усі ракети 

Нагадаємо, що у програмі Tvoemisto.tv «Тема тижня» голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко зазначив, що контрнаступом можна буде назвати прорив у глибину окупованих території хоча б на 30-50 кілометрів. Не є таємницею, що українські і російські резерви, які готувалися до цих подій, не залучені. Отже зараз відбувається перевірка інформації спецслужб і адаптація бойових бригад.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!